пятница, 27 мая 2022 г.

Simon McBride – The Fighter (2022)


 McBride komt uit Belfast in Noord-Ierland, een plek die resoneert met de muzikanten zoals Gary Moore, Rory Gallagher en bands als Thin Lizzy, Stiff Little Fingers en uiteraard U2. Hij speelde op tournee met de band van Ian Gillan, de Don Airey-band en ex-leden van Whitesnake als onderdeel van Snakecharmer. Simon is door niemand minder dan Ian Gillan van Deep Purple geprezen als “one of the best guitar players in the world.”

Momenteel vervangt Simon Steve Morse in Deep Purple, die vanwege een familieaangelegenheid tijdelijk een pauze heeft genomen van zijn positie bij de band. Joe Satriani die in 1993 en 1994 met de band speelde, zei in een interview met eonmusic het volgende; “Simon is a great call for that, so that’s really great”, he said; “I mean, the band is close to Simon, and Simon’s a great guitarist”.

Dit album is de perfecte kans voor Simon om naam te maken en te schitteren in de rockwereld! Classic Rock Music UK en Powerplay Magazine hebben beide Simon’s album al met top ratings beoordeeld. “As talented as Simon is, you feel he should be better known” – Powerplay (9/10). Opgenomen in de legendarische Chameleon Studios in Hamburg, heeft dit album alles wat een goed rockalbum nodig heeft… ‘The Fighter’ voelt als het ontbrekende stuk die hem naar de top zou kunnen brengen, vlak naast de legendarische gitaarhelden, waar hij thuishoort.



Link Telegram

Комментариев нет:

Отправить комментарий